jacob

tänkte tillägna ett inlägg till en mycket bra vän.

Jacob Jäger - Han är en såndär kille som alla vill vara vän med. Och som de flesta är lite småkära i någon gång. För han är den goaste killen jag någonsin träffat och han bryr sig om allt och alla runt sig, mer än om sig själv som han ofta glömmer bort att ta hand om.
Han är en av mina närmaste vänner och en vän som jag aldrig skulle klarat mig såhär långt utan. Han är en sån kille som man kan ringa till mitt i natten om man skulle behöva det.
Jag har känt Jacob sen höstterminen i sjuan och jag har otroligt många bra och även ett par mindre bra minnen med honom. Men alla är lika värdefulla och jag skulle inte byta honom mot allt guld i världen för han är värd så mycket mer.
Jag vill bara tacka han för alla gånger han har ställt upp för mig och jag hoppas att vi kommer fortsätta vara vänner en lång, lång tid.

Du är bäst Jacob, det är du verkligen!


25 augusti

Idag fyller söta Emma år så stort grattis!

Jag har även kommit fram till att jag saknar sommarn i kil! Med Therese, Lina, Micke, Patrik & allihopa sjukt kul hade jag. Har inte varit i kil på år känns det som. Och det är nog iallafall ett år. Som jag var och umgicks med någon där iallafall. Men det kommer väl!

Idag har jag varit i skolan. Fixade lite på musikspelaren på multimedian sen vare dags för yoga. Skönt äre. Sedan blev det matte i en halvtimme. Sen hem & tv go mat & nu dator.
Imorgon kommer min kusin klockan 8 så ska väl vara barnvakt medans männen är i skogen. Sedan blir det nog lugn kväll eftersom jag ska upp tidigt på söndag. Liseberg blir det!


2 september

September nudå, känns ju lite sådär. Men det går inte att göra något åt. Allt går så sjukt fort och jag vill bara spola tillbaka tiden.

Jag satt och tänkte på att detta var nog bland det bästa sommarlovet jag haft. Men också det absolut sämsta.


Aja, idag har det varit foto på schemat hela dagen så jag, julia, sofia & sanna har flummat runt i fotostudion mest hela dagen. Iallafall efter lunch. Innan det var vi i mörkerrummet men det gick inte så bra för det var fel på framkallningsvätskan. Men fick fram en bild iallafall.
Kom på att jag sitter och väntar på bilder från atelje 13 som borde komma snart. Hoppas på det så jag kan få upp ramarna.
Efter skolan kom jag hem och lagade makaroner & bacon, mums. Sedan åkte jag till farmor och lekte med Rasmys vi hade apkul han & jag! Sedan var det drill och det gick väl sådär. Börjar bli trött på det nu faktiskt. Men man får väl stå ut kanske..

Snart ska jag sova och imorgon blir det museét med fotogruppen skulle jag tro.

justja, tack alexander som orkar!

RSS 2.0