Hemma!

Usch. Nu var det längesen jag skrev här. Har varit ute och rest typ.
Har varit i Falkenberg i helgen och såg på Virus i bataljonen sedan kom jag hem på måndagkväll jobbade tisdag och åkte på tisdagkväll. Kom till mormor och var där tills idag. Har fått köra mycket bil de senaste dagarna. Det är så kul!

Måste säga att jag iallafall har det skönaste och roligaste sommarjobbet någonsin. Jobbar nästan inget och jobbar ihop med så otroligt sköna människor så då blir allt mycket roligare! Plus Aston då, min sötis! Haha!

Nej nu ska jag lägga mig och sova tror jag!
Godnatt!

Till Andreas





Andreas, jag saknar dig. Det gör vi allihop.
Jag har verkligen inte förstått att du är borta, att jag aldrig mera kommer att träffa dig. Att jag aldrig mera kommer att få höra ditt skratt. Ditt skratt som har ekat i mitt huvud sedan dagen du omkom. När vi var tillsammans minns jag att du älskade låten This is the life - Amy McDonald och tro mig eller inte, men jag har hört den låten nästan varje dag sedan du dog, inte för att jag har lyssnat på den med flit, den har spelats på radion hela tiden.

Jag kommer aldrig glömma alla fina minnen jag har med dig, både från när vi var tillsammans och de tre åren på jättesten. Du var en underbar vän och bland de roligaste personerna jag kände. Du brydde dig alltid om alla även om du knappt kände dem. Gud tog våran finaste ängel och varför finns det inte någon förklaring till. Jag förstår det inte och det kommer inte någon annan heller att göra, någonsin.

I torsdags var jag hos Grumsfloristen och skulle beställa blommor till din begravning. Om jag ska vara ärlig har jag inte gråtit värst mycket för att jag inte har fattat att det har hänt. Men när jag skulle bestämma vilken text som skulle stå i kortet. När jag såg henne ta fram pärmen med de vanligaste texterna. Då brast det, jag gick till ett hörn och sjönk ihop och bara grät. Det var så jobbigt.

Jag vill säga så mycket till dig Andreas, du var faktiskt en av mina närmaste. Men vi gled isär när vi gjorde slut. Och pratade knappt efter det. Och jag ångrar det så grymt mycket nu. Jag är så otroligt ledsen för att jag sårade dig som jag gjorde. Jag tappar ord.

Jag saknar dig Andreas Adolfsson!
Må du vila i frid.




 

18 juli

Det  var ett tag sen jag tog mig tid att skriva faktiskt. I fredags så började jag med att gå upp runt 8 för att ta mig till farmor och farfar för att fira deras bröllopsdag. 44 år var det i år. Och farfar hade glömt det som vanligt, iallafall så kom Rasmus och han är alltid lika mysig :) Vi åt tårta, lekte med bilar och smakade vinbär!
Senare åkte jag & Malin till Emil, för jag, Malin, Emil, Andreas, Dennis, Simon och Gustav skulle ut och åka med Emils flotte. Vi tog oss till trulsen och där fikade vi och badade lite. Träffade Marcus, Tobbe och Simon också. Sedan åkte vi förbi öna och sedan hemåt. På kvällen var vi hundvakt här hemma åt Disa, sen gick vi hem med henne runt 11. Träffade Gunilla och Karl på vägen och Gunilla som är gravid berättade att vattnet hade gått för någon dag sen så jag får mig en liten tremänning vilken dag som helst!
Idag har jag inte gjort mycket alls, mamma och pappa tyckte att jag skulle ut och övningsköra lite, så vi hamnade på Bergvik och sedan Edsvalla och hem. Hittade überfina gladiatorskor på skopunkten, vet att Cicci har såna och tror även Malin har såna, men äsch jag vill ha dem! Ska nog köpa dem någon dag.
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, magen kurrar väldigt mycket.
Imorgon blir det Ikea med Cicci & Cattis tror jag, köpa grejer till Ciccis nya rum, underbart!
Har man inga egna pengar får man njuta av andras!





update; 22.59

Jag vill ta mig till kyrkan någon dag och tända ljus för Andreas i minneslunden, dom har minneslund i eds väl?
Är det någon som har lust att följa med?

12 juli

Lite mer än 6 månader blev det. Jag hoppas vi fortfarande kan vara vänner.    <3



Idag kom Rasmus till mig runt två för Per-Åke skulle hjälpa pappa. Vi åt smultron, jordgubbar och hoppade studsmatta. Vi gungade tillochmed lite i hammocken. Sedan åkte vi till Farmor och Farfar och fikade. Bullar & kakor, mums!
På kvällen köpte mina söta föräldrar pizza (händer inte så ofta i denna familjen) och sedan skulle jag till Cicci. När jag kom till henne så säger Jacob att jag ska åka och hämta dem, så det var bara att fara iväg.
Vi pratade lite, åkte lite båt, bogserade lite studdsring, kastade lite vatten, blev lite blöta, pratade lite mera, åkte lite moped hem. Och Marcus frös så jag trodde mopeden skulle skaka sönder. Haha, nu sitter jag här och kollar Ice Age 2 och ska väl snart sova när jag har fått tillbaka känseln i fötterna, fryser lite!


Godnatt!

natt

Nu sitter jag här igen mitt i natten. Herregud vad jag har vänt på dygnet. Kommer bli jobbigt när Aston ringer och säger att vi ska jobba och jag ska upp 8. Ojoj.

Idag har jag varit i Borgvik en sväng, vilket inte var så kul eftersom flyguppvisningen var inställd pga regn. bajs.
Iallafall när vi kommer hem har det regnat så mycket så det forsar i källaren, härligt. Brunnen var överfull och likaså älven.  Så min bror fick ställa sig och ösa ur brunnen i ett dike, avloppsvatten uah. Och vi andra fick gå ner i källaren och lägga oss och torka golv också avloppsvatten, mys. Fick åka till farmor och duscha för att inte brunnen ska bli full igen. Mysigt för de har badkar, usch vad längesen jag badade badkar.
Nu är iallafall brunnen nästan tömd så nu kan vi duscha och använda toan här.

Hoppas på att åka till kristinehamn om några dagar, Sanna var är du?

Sitter och skriver med Jacob på msn, skönaste människan jag känner. Och helt säkert en av de bästa vännerna jag någonsin haft och kommer att få. Han är oslagbart bra!

         
Jacob och Izor en nykter natt!

MJ hyllning


11 juni

Hade ju planerat borgvik idag men regnet bokstavligen öser ned så är inte så sugen på att dra moped dit men får se om jag kan få någon skjuts dit. Annars får det väl bli moped, för jag tänker inte sitta här hemma och ruttna bort!

Jo de La Rosa - You can't control me

10 juli

Idag har jag verkligen slöat bort hela dagen känns det som. Har bara varit hos farmor en sväng annars har jag bara degat framför tvn! Usch. Men imorgon blir det borgvik, någon mer?
Jag vill städa mitt rum men jag orkar verkligen inte. vet inte vilket hörn jag ska börja i.

Och jag vill ha ett jobb, någon som har något tips?

Nu ska jag  spela msnspel med Cicci.

Hare!


8 juli

Mycket har hänt sedan jag skrev sist. Har inte haft någon ork att skriva på sistone.
Kan ju dra lite snabbt.
En mycket bra vän till mig och till många andra omkom tyvärr den 20 juni och vi saknar dig något otroligt.
Min bästa vän har förlorat någon riktigt nära och jag finns här för dig det vet du.
Michael Jackson gick bort den 25 juni och det är en stor förlust för musikvärlden.
Rix Fm festival var i stan och jag och Cicci var såklart på plats för att kolla milow!
Jag och min babe har varit tillsammans i över 6 månader nu.
Jag har börjat sommarjobba i Segmons folkets hus typ. Lite tråkigt.
Jag har badat och solat riktigt mycket även om de senaste dagarna har bjudit på regn och åska.
Jag har planerat att åka till k-hamn snart, kanske nästa vecka några dagar, måste höra med sannis :)

Annars har jag varit på bingo på jättesten idag, vann inte ett skit. Dåligt.

jaja, nu ska jag kolla på 2½ men sen scrubs, sen sova!

RSS 2.0