30 augusti


we miss u



Idag har jag inte gjort mycket alls. Var en sväng till åmål och hälsade på min kusin. Har även dragit på mig körtelfeber igen tror jag så vet inte om jag kommer till skolan imorn, men det lär ju märkas. Just nu kollar jag på American Dreamz med Hugh Grant, mumma.
Nej nu har jag inte så mycket mer att säga.
Mer än att jag har världens bästa vänner. puss på er


25 augusti




Idag kunde jag ha börjat skolan klockan ett men eftersom jag inte visste att jag började då. Så jag var på skolan klockan halv nio ungefär. Men det gick ju bra iallafall så nu är jag ledig fredagförmiddag istället så det är ju inte helt fel heller.
Idag har jag varit ute och sprungit/gått en bra bit. Härligt det! Träffade även min sötiskusin när jag stannade hos farmor för att dricka vatten.
Nu har jag precis sett Linas Kvällsbok och jag hade glömt hur bra den egentligen är.
Efter filmen ska jag nog skriva ut scheman och sen lägga mig och sova troligen. Eller ska kolla buss också, bäst jag gör det nu. Puss!

24 augusti

Dagens outfit Cardigan-gina tricot Linne-gina tricot Väska-tradera

22 augusti

Nu har skolan äntligen dragit igång!
Känns så skönt att börja igen, att komma tillbaka i dagliga rutiner och få träffa massa människor man inte sett på länge. Ska bli grymt kul att börja läsa foto, hoppas jag kommer med någon jag känner? Men det blir nog bra.
Igår hade vi nollning med stackars Mp1b som såg ut att tänka "vad har gått snett i denna klassen?" lite så. Men vi hade iallafall jätteroligt och det hoppas vi att ni ettor också hade.

Just nu sitter jag och kollar på Den gröna milen som är en av mina favoritfilmer. Älska älska älska Tom Hanks. För övrigt så är min absoluta favoritfilm Forrest Gump också den med Tom Hanks i huvudrollen!


13 augusti

Festivaldags idag!
Var och fotade men ah venne vad detta blir men. Inte mycket folk blir nog mera imorgon.
Dagens outfit blev såhär;

Linne - Gina Tricot
Stickad tröja - Myrorna
Skärp - Minns ej, typ lindex kanske
Jeansleggings - Vila
Skor - Duffy

12 augusti

Jag har funderat länge på en sak. Om man frågar en person om man ska hitta på något någon dag får man som svar, visst hör av dig? Har inte jag redan gjort det, varför kan inte den personen ta ansvar för vänskapen och höra av sig?
Och  en annan sak, märker man inte själv om man glömmer bort en nära vän?
Jag tycker att jag försöker på alla sätt men får ingen respons så nu ger jag upp, det gör ont, riktigt ont men jag orkar inte kämpa utan respons.


Idag har jag jobbat 9-3 typ och sedan kollat på fotboll med mamma, pappa & Cicci. Orkar inte skriva mera.
Längtar grymt mycket till skolan så man slipper tänka på allt jobbigt. Men det dyker väl upp annan skit då menmen





Andreas vi glömmer dig aldrig.

H&M

Är väldigt sugen på att köpa dessa:



bok?

Jag har funderat på att börja läsa milleniumtrilogin (kallas den så?) av Stieg Larsson. Någon som har läst dem och vet om de är värda att läsa?

helpme.nu

jag behöver hjälp med min header. det vill verkligen inte funka och jag är inte begåvad nog för att få det att funka. hjälp

11 augusti

Oj vad det var längesen jag skrev nu. Har ju varit på släktträff en sväng och träffat många människor man inte alls känner och några få som man känner typ 10 av 50 inte så nice.

Detta är då "bryllingarna" eller fyrmänningarna som man brukar säga.
Olle, Jonas, Viktor, Någon, Jag, Någon, Jenny, Någon, Någon, Ann



Just nu sitter jag och irriterar mig på Simon som är en härmapa!

Har precis duschat och ska nog snart lägga mig eftersom jag ska jobba imorgon, fast börjar nio så det är inte så farligt!
Sedan på torsdag drar festivalen igång så då blir det jobb ända till söndag misstänker jag. Skulle visst bli lite kräftskiva för min familj mellan passen hörde jag också. Mysigt. Rasmus kommer ju på torsdag också så det är prima!
Hoppas det kommer någon rolig till festivalen som orkar följa med mig ibland och fota lite?

Jag har iallafall kommit på att min rygg är inget bättre än en sönderruttnad gammal gungstol utan ryggstöd. Usch vad den gör ont hela tiden inte skönt för fem öre.

jaja, det blir som det blir.

the times

jag är inte den jag brukade vara längre och jag saknar det, att vara mig.
tankar snurrar runt och jag behöver nytt syre för att orka med

4 augusti

Vaknade runt 11 idag och drog mig upp till sävsjön och Cicci. Vi blev barnvakt åt Bella, jobbig men söt! Sedan åkte vi in till Grumset och handlade. Sen skulle Cicci jobba. Så jag åkte hem och tydligen skulle alla hemma åka till Skoghall för min bror spelade match där så jag blev kvar ensam hemma! Jag kände att det var dags att vara duktig så jag städade nedervåningen och figga disken så det så! Sedan är det så att jag har gjort ett försök till att vara hurtig iallafall lite grann. Så jag gick ut och gick/sprang. Hamnade hos farmor och farfar så fick gå ut med hundarna. Sedan drog jag hemåt. Åt lite rökt fisk som mor och far hade med sig hem sedan hamnade jag här vid datorn som vanligt!

Jag är så otroligt sugen på att köpa kläder. Men såklart när man väl har massa pengar så hittar man ingenting. Behöver en ny telefon också eftersom jag ränner runt med Sannas mobil!

Det är ingen som har lust att göra något riktigt kul snart? Emil, grillat? Jag är så inte sugen på att sitta hemma varje kväll!

Idag har jag kommit på att jag vill måla om mitt rum till någon ljus färg, typ vitt kanske, eller liknande! Behöver så mycket ljus jag kan få här inne. Det är så otroligt mörkt här även sommartid så undrar hur det blir till vintern. Ska även möblera om snart känner jag. Cicci hjälp mig? (a


jaja, nu sitter jag och kollar på Scrubs och det blir väl det ett tag till antar jag.

Marcus Alvarsson, hör av dig om du ser detta!

Goodnight y'all





Lipstick Jungle

Någon som vet vilken låt detta är? :)

3 augusti

Imorse (typ 12) åkte jag, pappa och mamma till Gunilla och Karl för att titta på Anton och lämna lite presenter. Han var jättesöt men lite skrikig. Men så är väl alla tvåveckorsbebisar kan jag tro.
Efteråt åkte jag till Cicci och följde med dem till Karlstad. Det blev en sväng på Ikea och mat på donken, tyvärr! Sedan åkte jag hem och hamnade här.
Möte om festivalen på Onsdag, hoppas på jobb!
Karin från festivalen frågade mig om jag inte ville göra något för Andreas under festivalen. Men vet inte vad det skulle vara. Om någon kommer på något bra kan ni väl höra av er?
Funderar på om man kan få någon att spela någon låt, om någon vet någon låt han gillade eller så?



Eftersom alla andra kör på detta så;
Dagens Outfit!


tröja från gina tricot
jeansleggins från vila (erixonsfashion)

Aja, nu ska jag väl försöka städa. Eftersom jag är så seeeeg. Och klockan 21 blir det lipstick jungle.
over n' out!

2 augusti

är det ens någon som bryr sig längre..






andreas, du är saknad!

RSS 2.0