vilken ska jag köpa?


Mr Big

Jag saknar dig.
Jag behöver dig.
Du gjorde mig jämt glad.
Jag behöver ditt stöd.
Therese Forsman




självförtroende




Skriver post-it lappar till mig själv i hopp om ökat självförtroende.



Det funkar inte..

29 november

Skyltsöndag var det idag och har stått på klingan/gruvan och sålt bröd hela dagen. Har sprungit lite emellan. Skönt att det är över nu. Nästa vecka är det lucia på drillen och jag är sjuukt sugen på att visa upp vårat program. Vi ska bara enas om kläder, haha det kan bli svårt. Jag föredrar tights och Maria vill ha mjukis menmen, detta blir nog bra!

En vecka har gått på praktiken nu och jag stormtrivs, jag skulle lätt jobba där om jag fick ett erbjudande. Jättekul är det! Jag har framkallat lite bilder och gjort lite album men mestadels är det adresser som skrivits och så har jag stått i kassan. Men det är kul!



trött på det här nu. lägger snart ner.







Måste erkänna att vi är snygggga!

22 november - New Moon





New Moon var mycket bättre än vad jag hade trott. Enda anledningen jag följde med egentligen var för att hitta på något med mina tjejer och för att det var så längesen jag var på bio. Klart man var lite nyfiken, men det var ju inte anledningen. Men den var helt klart värd att se och är mycket bättre än Twilight. Grymt snygg grabb asså mums.


Imorgon är det dags för praktiken. 8.30 hämtar Conny mig och det bär av till Säffle för dagisfotografering. Ska bli så sjukt kul och skönt att slippa skolstressen!

20 november

Idag vare studiedag! Så behövligt. Och på måndag drar praktiken igång. Ska bli så sköönt att slippa skolan och stressen ett tag. Ska vara på ateljé 13 i två veckor och dagis i segmon i en vecka. Någon som går i grums som har lust att dra pizza någon dag så säg till? :)

Så idag rymde jag till fröken andersson ett tag sedan vidare till Åmål eftersom min farbror fyller år idag. Grattisgrattis. Där blev det fika & tårta sen mat. Efter det drog jag, Erik, Carro och Ante ner till hockeyhallen och kollade lite hockey ett tag. Sedan var det dags att åka hemåt. Och nu har jag hamnat här och slöar.
Vad blir imorn? Inte en aning.




Måste säga att jag är kär i mina skor. Synd att jag aldrig hittar ett bra tillfälle att använda dem!



5 månader sen idag..
<3

Textuppgift - Musikminne

This is the life – det finns inget vi kan göra.


Redan vid de första takterna kan jag höra din röst. Den varma och trygga känslan den gav mig är oersättlig. Det pirrar fortfarande i magen när jag hör låten men lika fort slås fjärilarna i magen ned av en stor tung sten som fyller min kropp. Jag kan fortfarande se dig sitta och sjunga för mig. Du hade ingen sångröst direkt, det lät lite mera som en dörr där gångjärnen blivit lite på åren men det var så fint ändå. Den tiden jag var med dig var som att springa runt på små rosa moln. Inget annat existerade och inga problem fanns i min värld.

Låten som brukade få mina fjärliar att flyga runt och runt i magen på mig får mig nu att fälla tårar. Den får mig att känna att ingen någonsin kan få mig att må dåligt men i samma stund ger den mig den där stenen i magen. Stenen som säger att det är mitt fel att det hände och att det kunde varit annorlunda om jag bara orkat ett litet tag till. Men jag vet att jag inte kunde ha förhindrat det som hände med dig. Det var Guds vilja. Hur man nu kan vilja något sådant.

Det är en låt som får alla att skratta och dansa runt. Det gör inte jag längre. Jag vill så gärna men fötterna vill inte röra sig de står helt still och skuldkänslorna och sorgen slår ner mig till golvet.

Låtens namn borde få mig att förstå att jag inte behöver känna skuld. För ”This is the Life” och det är så det kommer att förbli.

Den ger mig dubbla känslor. Känslor som är varandras motsatser. Som natt och dag.

Frågan som ställs i låten behöver du tyvärr ej längre svara på. För alla vet redan var du sover. Och där kommer du att sova vidare i trygghet i all evighet.

”Where you gonna sleep tonight?”

 

Sofia Åsberg, Mp2b

 

 


15 november

Party igår. Började bra och slutade bra tack vare underbara vänner! Tack till de som hjälpte mig igår. Och speciellt tack till Marcus, jag behövde verkligen prata men har förnekat det så länge.


fredag den 13

Igår var det dags för mig att få lite svininfluensa insprutat i armen. Jag var jättenervös innan vilket troligen berodde på att jag har sån otrolig sprutfobi. Sprutor är min mardröm. Jag fick iallafall sitta där och krama en hund typ. Nu har jag ont i armen men det överlever jag. Fick en hemsk huvudvärk idag också så skippade matten och åkte hem. Vilket de flesta i klassen gjorde. När jag kom hem så somnade jag och vaknade 3 timmar senare det var skööönt.




Imorgon ska familjen till forshaga och kolla på gymnasium åt lillebror. Stor han är. Så jag drar till malin och provar lite kläder och sen på kvällen blire party! Gööööött! Behöver göra något annat än läxor känner jag!

9 november

jag passar inte in längre. jag vill att allt ska vara som förut. allt.

8 november

Idag (igår 7 nov) följde jag med familjen till skåre för att köpa däck till min brors fyrhjuling men kom därifrån utan däck. Men väl med tre par skor. Två par till mig och ett till lillebror.




Efter det tog jag mina matteböcker och åkte till sävsjön och fick hjälp av både Cicci, Louise och Niclas med min matte så nu tror jag att jag fattar lite. Annars får la Cicci hjälpa mig igen. Haha.
Efter matten så gjorde vi inte så mycket. Packade lite och städade. Sen drog jag hemåt och fick mat och kollade på dansbandskampen och jag måste säga att sångaren Zekes har sjuukt fina ögon. Jaja, nu sitter jag här och slööööar snart blir det sova!

7 november

Jag tänkte bara göra ett kort inlägg.

Lägg ner nu för helvete, jag orkar inte med tjatet längre. Jag vet vad jag vill och jag har gjort som jag ville. Det finns ingen anledning för mig att gå tillbaka. Jag vill inte ens. Jag bryr mig inte längre heller. Så sluta hålla på som ni gör. Jag har annat att lägga mina tankar på. Jag behöver inte fler som förstör, jag behöver stöd inte klagomål.

1 november

Nu är det ju november på riktigt, även om jag kan tycka att det har varit november i en hel månad nu. Regnigt och kallt, usch.

Igår var jag i slottsbron för sofiatjosan hade fest. Mycket folk var det efter ett tag och jag träffade många jag inte hade träffat på mycket länge. Så det var mysigt. Sen träffade jag väl några nya människor också, trevligttrevligt. Ostadig och glad, kul kväll helt enkelt! Tills det började bråkas. Men vad kan man säga, vi var i slottsbron och då får man väl räkna med att det blir bråk tyvärr.

Idag har jag varit i Karlstad. Fick med mig två armband från vero moda hem. Nu ska jag kolla på tv, duscha, äta sen sova och imorgon är det skola för fulla muggar. Halv 9-4 underbart.

Lite bilder från igår. Creds till Linnea och Malin som skickade bilder!

jag och malin innan vi åkte till folkets hus


cicci, sandra & bellus :)


David aka Saturnus eller kort och gott, Leif


festfixarna sofia och linnea


RSS 2.0